torsdag 13 december 2007

PAIN IS TEMPORARY, GLORY IS FOREVER

Ett tag strejkade Annorakk då den inte fick några uppmuntrande hejarrop eller kommentarer på bloggen. Nu är vi dock tvungna att skriva igen, trots att kommentarerna lyser med sin frånvaro. Idag är nämligen en av de mest underliga dagarna i Annorakkens liv. Man kan säga att den är vänd ut och in. Annorakken ska åka hem.

Med fyra gigantiska väskor och en välberäknad mängd knark i analen, så ska vi om en timme ta en Trabant till Paris mest slitna flygplats. Detta faktum svider som ett eksem i armvecket, men som tur är kan vi som alltid finna tröst i musiken.

Giorgios skiva heter "From here to eternity", och det är så det känns. När vi kommer hem kan vad som helst hända, men Annorakken är mer förberedd än någonsin.

För er som är intresserade av låtarna på skivan, så kommer titlarna här:
1. From here to eternity
2. Lost Angeles
3. Utopia - me, Giorgio
4. Faster than the speed of love
5. First hand experience, in second hand love
6. I'm left, You're right, She's gone
7. Too hot to handle



Slutligen vill Annorakken säga farväl genom att tacka för visat intresse. Vi har alltid vetat att vi är intressanta, men vi har aldrig trott att folk kunde förstå det. Annorakk Film Noir Tour kommer att avslutas med en intim men kraftfull finalspelning på Arlanda ikväll kl. 23.45. Dessutom kan ni till sommaren 2008 se fram emot Annorakks stora Folkparksturné. Hjärtligt välkomna och stå på er.



ANNORAKK STYR RIKET - DEN ÄR ANSVARIG INFÖR RIKSDAGEN.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är kul. knark är bajs. bokstavligen i ert fall. svejs.

Anonym sa...

tack för att ni finns

Anonym sa...

sluta skriv vad fan håller ni på med? det är ett skämt att ni ens vår kommenterar i positiva oralag. det här är det sämsta jag har läst. Ni suger!!!

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celulite, I hope you enjoy. The address is http://eliminando-a-celulite.blogspot.com. A hug.